eTrebinje
Region Vijesti

Rasim Ljajić teško povrijeđen u nesreći, vozač poginuo

Izvor: N.N.

Fotografija: Tanjug


Rasim Ljajić, predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije, doživio je jutros tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja u kojoj je njegov vozač poginio, dok je on zadobio teže povrede i trenutno je u Kliničkom centru u Nišu.

“Na autoputu Beograd – Niš, kod Ražnja, jutros oko devet časova, automobil škoda superb, u kome se nalazio predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, iz za neutvrđenih razloga, sletio sa puta i prevrnuo se”, saopštio je MUP Srbije.

U ovoj saobraćajnoj nesreći vozač škode superb je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta.

Rasim Ljajić, koji se nalazio u vozilu, zadobio je za sada neutvrđen stepen povreda i prevezen je u Klinički centar u Nišu.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, Rasim Ljajić ima kontuziju pluća i glave i polomljena rebra, ali nije životno ugrožen. Trenutno se obavlja skener glave i sva potrebna dijagnostika na odeljenju za reanimaciju, nakon čega će biti smešten na odeljenje intenzivne nege UKC Niš.

Nezvanično se saznaje da identitet poginulog vozača još nije utvrđen.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više