eTrebinje
Republika Srpska Najnovije Vijesti

Požar na zgradi IRB-a bio veliki, vatrogasci stigli za četiri minuta (VIDEO)

Izvor: Nezavisne

Fotografija: Nezavisne


BANJALUKA – Požar koji je noćaš buknuo na zgradi IRB RS gasilo je 17 banjalučkih vatrogasaca.

Kako je za “Nezavisne” rekao Miroslav Malinić, komandir Vatrogasne brigade Banjaluka, vatrogasci su nakon dojave na teren stigli za četiri minuta.

“Dojavu smo zaprimili u 3.03 časova, a na licu mjesta smo bili u 3.07 časova. Intervencija je trajala do 8.37 časova. Povrijeđenih nije bilo. Policija će raditi uviđaj, a mi smo ugasili ono sto je gorjelo. Na stambeni dio se nije proširila vatra, ali bio je to jako nezgodan i komplikovan požar”, rekao je Malinić.

Kako saznajemo Banjalučani koji su u blizini imali parkirana vozila, noćas su izlazili da ih preparkiraju, ali u ovom požaru nije bilo oštećenih vozila.

Na zgradi, odnosno dijelu gdje je bio smješten IRB RS je nastala velika materijalna šteta, a policija će nakon što se steknu uslovi izvršiti uviđaj kako bi se utvrdio uzrok.

 


Povezane vijesti

Povećan limit za stambene kredite sa 150.000 na 170.000 KM

eTrebinje

IRB povećava limit za stambene kredite na 170.000 KM

eTrebinje

Gorjela kuća u Policama: Povrijeđen Trebinjac

eTrebinje

Veliki požar kod Gacka prijeti kućama

eTrebinje

ČUDOTVORAC JAČI OD VATRE! Požar zahvatio hram, a ikona Svetog Vasilija ostala neoštećena (FOTO)

eTrebinje

Ogroman požar u Parizu: Gori najveća pijaca na svijetu

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više