eTrebinje
Fudbal Sport

Stanković produžio ugovor sa Zvezdom: Deki na klupi još tri godine

Izvor: FK CRVENA ZVEZDA

Fotografija:


Po osvajanju titule novi ugovor za šefa stručnog štaba!

Dejan Stanković je produžio vernost Crvenoj zvezdi na još tri godine, na obostrano zadovoljstvo, objavio je beogradski klub!

Za dvIJe i po godine na klupi crveno-bijelog tima, Stanković je osvojio tri titule i jedan Kup Srbije, uz brojne evropske uspjehe, a sutra će imati priliku da osvoji još jedan trofej nacionalnog kupa.

– Fenomenalno se osjećam. Poslije veoma dobre i teške sezone, napravili smo veliki uspjeh i potpis ugovora je potvrda da zajedno možemo sve, da pozitivno razmišljamo o budućnosti. Zahvalio bih se klubu na povjerenju i strpljenju. Ovo su bile lijepe dvije i po godine, sad kreće novi i još jači ciklus. Ovo je samo potvrda da je klub od prvog dana vjerovao u mene, tako da činimo jaku cjelinu i blok. Zahvalio bih se i mojim momcima, bez njih ni ja ne bih bio kompletiran. Ne bih uspio da napravim tako značajne rezultate da nije bilo njih. Hvala i navijačima koji su uvijek bili uz mene i davali podršku. Zajedno možemo sve – počeo je Stanković.

Ciljevi Crvene zvezde su uvijek jasni i najveći mogući.

– Što se ciljeva kluba tiče, tu se ništa ne mijenja. Zvezda je takav klub da su ciljevi uvijek isti – dupla kruna, grupna faza u Evropi i da probamo da doguramo što dalje, tako će biti svake godine, bilo da je trener ili igrač. Ciljevi će uvek biti veliki.

Ne bi Mister imao ništa protiv ni da ostane 10 godina u Zvezdi, jer je to emocija…

– Nisam očekivao da ću opet produžiti ugovor, ali sam maštao i radio na tome. Sjećate se da smo prije par dana pričali o izjavi Siniše Mihajlovića i onome što je rekao – neka Deki ostane 10 godina, pa ću ja doći. Polako se približavamo tome i ne bih imao ništa protiv da ostanem u Zvezdi 10 godina i ne bih morao da vodim nijedan više klub, jer sa toliko ljubavi i emocije radim da mi ništa drugo nije potrebno – podvukao je Stanković.


Povezane vijesti

Zvezda slavila protiv Trabzona: Katai i Pešić vodili crveno-bijele do trijumfa

eTrebinje

Golijada na “Marakani”: Zvezda ubjedljiva protiv Ferencvaroša

eTrebinje

Zvezda osvojila Kup Srbije i ovjerila duplu krunu

eTrebinje

Zvezda peti put uzastopno šampion, Borjan strijelac

eTrebinje

Nula u “večitom” derbiju – ne samo rezultatska

eTrebinje

ZVEZDA PORAŽENA U GLAZGOVU, crveno-bijelima poništena tri gola

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više