eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

Od danas skuplje 34 vrste cigareta

Izvor: Glas Srpske

Fotografija:


BANJALUKA – Za 34 vrste cigareta “Tvornice duvana Rovinj” (TDR) pušači će od danas morati da izdvoje više novca.

Poslovnica TDR-a u Sarajevu dostavila je početkom ovog mjeseca Upravi za indirektno oporezivanje (UIO) BiH nove maloprodajne cijene za 34 vrste cigareta koje su na tržištu BiH u primjeni od 20. juna, odnosno od danas.

Tako će od danas “diva slims” i “diva violet slims” koštati 5,20 maraka, dok će za četiri vrste cigareta koje nose naziv “drina” biti potrebno izdvojiti 5,50 maraka.

Sarajevska poslovnica proslijedila je UIO i spisak maloprodajnih cijena cigareta za deset vrsta cigareta koje će biti u primjeni od početka idućeg mjeseca, tako da će poskupjeti ukupno 44 vrste cigareta, piše “Glas Srpske“.


Povezane vijesti

Pogledajte nove cijene cigareta od 1. marta

eTrebinje

Do vikenda će svi podići cijene: Evo koliko će koštati litar goriva na pumpama u Srpskoj

eTrebinje

Novi udar na džepove građana: U Trebinju poskupljuje voda?

eTrebinje

Slijedi eksplozivan rast cijene goriva

eTrebinje

Jaja opet poskupljuju

eTrebinje

Evo koliko će poskupjeti struja za građane Srpske od Nove godine

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više