eTrebinje
Republika Srpska Najnovije Vijesti

Poziv na bojkot pumpi za vikend zbog nekontrolisanog rasta cijena goriva

Izvor: Nezavisne

Fotografija:


BANJALUKA – Po društvenim mrežama širi se poziv građanima za organizovani bojkot sipanja goriva na benzinskim pumpama u znak protesta zbog nekontrolisanog rasta cijena nafte i naftnih derivata.

U pozivu se ističe da tokom narednog vikenda građani ne sipaju gorivo, i na taj način ukažu na neprihvatljiv rast cijena.

“Dok cijena nafte na svjetskom tržištu pada, cijene goriva u BiH rastu”, navedeno je u pozivu, uz napomenu da trenutno cijena nafte na svjetskom tržištu pada i na dan 22. jun iznosila je 106 dolara po barelu, dok cijene na benzinskim pumpama rastu i već prelaze tri i po marke po litru.

Društvene mreže
Društvene mreže

Povezane vijesti

Pumpe u BiH uzimale i do 30 feninga više nego što je dozvoljeno

eTrebinje

“Češljaju” cijene goriva: Pumpe ponovo pod lupom inspektora

eTrebinje

“Bahato i nasilno” Objavljen šokantan snimak kako vlasnik benzinskih pumpi radnika gađa čašom, PA MU SKIDA MAJICU (VIDEO)

eTrebinje

U Hrvatskoj zatvorene prve benzinske pumpe

eTrebinje

Zbog neradne nedjelje Mostarci kupuju na benzinskim pumpama

eTrebinje

Benzin jeftiniji nego kod nas: U FBiH značajno PALA CIJENA GORIVA, naftaši u Srpskoj „spavaju“

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više