eTrebinje
Region Vijesti

TRAGEDIJA KOD NIKŠIĆA! Poginuo motociklista iz Beograda

Izvor: Vijesti.me

Fotografija:


Do nesreće je došlo oko 11.30 časova.

U mestu Trubjela, petnaestak kilometara od Nikšića, na magistralnom putu Nikšić-Vilusi, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo M. V. (49) iz Beograda, javljaju Vijesti.

Do nesreće, koja se dogodila oko 11.30 časova, došlo je kada su se sudarili motocikl, kojim je upravljao Beograđanin, i “Golf II” za čijim upravljačem se nalazio V. I. (64) iz Nikšića.

– Na magistralnom putu Nikšić – Vilusi u mestu Trubjela, u 11.30 časova došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo vozilo i motor. Jedno lice je smrtno stradalo, saobraćaj je u prekidu – saopštili su iz Operativno komunikacionog centra (OKC) Uprave policije.

 


Povezane vijesti

Nikšić: Tri osobe stradale u požaru

eTrebinje

Srbija: Više od 50 osoba završilo u bolnici nakon prevrtanja vagona (FOTO)

eTrebinje

Detalji nesreće u Gacku: Udarila ga dva auta dok je stopirao

eTrebinje

Teška saobraćajka između Mostara i Jablanice

eTrebinje

Teška nesreća kod Mostara: Poginuo muškarac iz Gacka, više povrijeđenih

eTrebinje

ČUDOTVORAC JAČI OD VATRE! Požar zahvatio hram, a ikona Svetog Vasilija ostala neoštećena (FOTO)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više