eTrebinje
Najnovije Trebinje

Uhapšen Trebinjac – Upao u stan, tukao vlasnika i prijetio

Izvor: HercegovinaPress

Fotografija:


Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 28.06.2022. godine, lišili su slobode lice inicijala S.R. iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Tjelesna povreda“, „Ugrožavanje sigurnosti“, „Narušavanje nepovredivosti stana“ i „ Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

 

Policijskoj stanici Trebinje, dana 27.06.2022. godine, prijavljeno od strane oštećenog lica, da mu je lice inicijala S.R. u toku noći ušlo u kuću, nanjelo povrede u predjelu lica, izvršilo premetačinu stvari po kući, i upućivalo riječi pretnje po život i tijelo, kao i imovinu.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na kompletiranju i dokumentovanju navedenih krivičnih djela.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više