eTrebinje
Košarka Sport

Jokić je pre 22 godine “izabrao” Denver (FOTO)

Izvor: b92

Fotografija:


Miško Ražnatović, agent Nikole Jokića, otkrio je kako je dvostruki MVP NBA lige još pre 22 godine izabrao Denver Nagetse.

Najbolji igrač ekipe iz Kolorada je potpisao najveći ugovor u istoriji NBA lige upravo u prisustvu Ražnatovića koji je to iskoristio kao povod da podeli ovu priču.

“Priča o sudbini zapisanoj u zvezdama. Nikola Jokić. Sombor. Srbija, neke 2000. godine, petogodišnjak u duksu Denver Nagetsa, tima za koji će 22 godine kasnije potpisati najveći ugovor u istoriji svetske košarke do danas. Šance da dečak iz Sombora uopšte dobije duks malo poznatog tima iz Amerike davne 2000. godine su bile male. Šanse da je neko u Somboru čuo ili navijači za Nagetse još manje. Ali, šanse da će dečak koji tada nije ni pokazivao ljubav prema košarci igrajući upravo u tom klubu osvojiti dve uzastopne MVP titule u najjačoj ligi na svetu i potpisati super maks ugovor su bile ravne nuli. Pa opet, sve se baš tako desilo. Ljudi koji ispisuju stranice istorije, kreiraju svoje sudbine, čine nemoguće mogućim, prvenstveno zbog toga što su spremni da rade više i jače od drugih, da budu maksimalno fokusirani na cilj ispred sebe, da imaju veru u sebe i prepoznaju znakove na putu, koji im je na neki način ipak bio zapisan u zvezdama”, napisao je Ražnatović u opisu objave.


Povezane vijesti

Jokić u Foči potpisao istorijski ugovor pa poveo kolo (VIDEO)

eTrebinje

Istorija: Srbija ima najkorisnije igrače u NBA ligi, Evroligi i Evrokupu!

eTrebinje

KRALJ NJUJORKA Jokić odveo Denver do pete pobjede

eTrebinje

Tripl-dabl Jokića, Denver ispisao istoriju

eTrebinje

Škripi još, ispada iz obruča, ali Jokić već igra trpl-dabl košarku!

eTrebinje

Jokićeva partija karijere na Božić (Video)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više