eTrebinje
Bosna i Hercegovina Vijesti

Uhapšen diler iz BiH, oduzet kokain vrijedan 1,5 miliona evra

Izvor: Nezavisne

Fotografija:


BEČ – Pripadnici bečke policije, tokom pretresa kuće u bečkom okrugu Pencing, zaplijenili su 11,3 kg kilograma kokaina vrijednosti 1,5 miliona evra i uhapsili tri dilera, među kojima i jedan državljanin BiH.

Hapšenje je uslijedilo nakon intenzivne istrage jedinice za borbu protiv uličnog kriminala (EGS). Kako je saopštila bečka policija, uhapšen je 25-godišnji državljanin BiH, 36-godišnji Mađar i 39-godišnji Hrvat, kod kojeg je droga i bila sakrivena.

Kako prenose austrijski mediji, Mađar i državljanin BiH su kokain u Beč prebacili iz Hamburga, te ga sakrili kod Hrvata. Tokom pretresa policija je polovinu kokaina pronašla sakrivenu u podrumu, dok se druga polovina nalazila u ruksaku i automobilu, koji su koristili uhapšeni.

Pored kokaina, zaplijenjeno je neodređena količina nakrotika, 8.900 evra u gotovini te pištolj. Još uvijek se ne zna da li uhapšeni pripadaju nekoj međunarodnoj grupi švercera narkoticima, ali više će se znati nakon istrage koja je u toku.


Povezane vijesti

Kod Trebinjca nađena droga

eTrebinje

Sve više droge na ulicama Hercegovine (VIDEO)

eTrebinje

Mediji: Ko je ukrao 200 kg kokaina balkanskom narkokartelu?

eTrebinje

Rekordna zapljena: Droga vrijedna više od milijarde među mermernim pločama

eTrebinje

ČIJA JE DROGA Rekordna zapljena 73 kilograma kokaina u Doboju (FOTO)

eTrebinje

Detalji o rekordnoj zapljeni droge: Kokain zaplijenjen u Doboju vrijedan milione KM

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više