eTrebinje
Najnovije Trebinje

„Sretenje u Trebinju“ – Nova promotivna kampanja Turističke organzacije

Izvor: Jadran Trebinje

Fotografija:


Turistička organizacija Trebinja danas je otpočela novu promotivnu kampanju pod nazivom „SRETENJE U TREBINJU 2023.“ uz slogan „VAŠ PRAZNIK – NAŠ GRAD“ sa ciljem kreiranja posebne ponude zasnovane na nizu pogodnosti koja će biti aktuelna tokom treće sedmice februara mjeseca (15-19. februar), a koju će građanima Republike Srbije kreirati i plasirati Turistička organizacija Trebinja u saradnji sa predstavnicima javnog turističkog sektora, turističke privrede i nosilaca turističke ponude i civilnog turističkog sektora Trebinja.

Povod kreiranja i plasmana kampanje je 15. februar (Sretenje) koji je ujedno i državni praznik u Srbiji (Dan državnosti) kada građani ove države imaju više slobodnih dana koje već godinama unazad koriste za odmor i putovanja. U skladu sa tim došlo se na ideju da se građanima Srbije ponudi niz pogodnosti kako bi se dodatno motivisali da odmor u navedenom periodu provedu upravo u Trebinju, te kako bi što veći broj gostiju došao u naš grad.

Svi oni građani Republike Srbije koji u periodu od 15. do 19. februara posjete Trebinje imaće pogodnosti u vidu: određenih povoljnosti sa parkingom na području Grada Trebinja, besplatnih organizovanih turističkih obilazaka u pratnji licenciranih turističkih vodiča, popusta na cijenu usluga u više restorana i konoba uz specijalno kreirane menije za ovu priliku, „Happy Hour“ ponuda u više turističkih i ugostiteljskih objekata, besplatnog ulaska u Muzej Hercegovine 15. i 16. februara (Dan otvorenih vrata u Muzeju Hercegovine), popusta za korišćenje usluga zatvorenog olimpijskog bazena, itd…

U sklopu kampanje izrađen je vizuelni identitet, a sadržaji kreiranih paketa i programa će se direktno, ali putem digitalnih kanala komunikacije plasirati na tržište Srbije kako bi se došlo do većine potencijalnih posjetilaca. Poseban osvrt biće stavljen na reklamiranje putem google-a, društvenih mreža i ostalih internet kanala i medija.

Pored toga svi dostupni distributivni kanali na predmetnom tržištu poput različitih oglasnih površina u većim gradovima Srbije, te štampanih, elektronskih i internet medija i poslovnih saradnika i partnera sa kojima intezivno sarađuje TO Trebinje biće aktivirani u svrhu predstavljanja sadržaja kampanje.

Kampanjom je takođe predviđeno više aktivnosti vezanih za medijska predstavljanja, promocije i prezentacije, a posebno će biti akcentovati kontakti sa turstičkim agencijama i tur-operaterima sa teritorije Srbije kojima će kreirani paketi i programi u sklopu predviđenih aktivnosti biti predstavljeni i ponuđeni direktnim putem.

Svi koji žele biti dio kampanje sa prijedlogom učešća moguse javiti na mejl adresu turistickatrebinje@yahoo.com najkasnije do petka 27. januara.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više