eTrebinje
Najnovije Trebinje

Tokom sretenjskih praznika Trebinje posjetilo oko 3.500 turista

Izvor: SRNA

Fotografija:


Trebinje je tokom sretenjskih praznika posjetilo oko 3.500 turista, procjena je gradske Turističke organizacije u kojoj su izuzetno zadovoljni odzivom turista iz Srbije, ali i generalnom posjetom tokom kampanje “Sretenje u Trebinju – vaš praznik naš grad”, izjavio je Srni stručni saradnik Žarko Vico.

Vico je rekao da je riječ o aktivnosti koja je pozitivno ocijenjena od nosioca turističke ponude Trebinja, ali i šire stručne turističke javnosti od koje su dobili pohvale za realizaciju kampanje.

“Jedan dio turista je bio u tranzitu, proputovanju. Izuzetno smo zadovoljni jer smo uspjeli da oživimo sredinu februara u Trebinju. Nadamo se da će ova kampanja da pređe u tradiciju, da ćemo obogatiti sadržaje, pružiti što više kulturnih i ostalih turističkih sadržaja kako bi motivisali ljude, ne samo iz Srbije, nego i iz ostalih zemalja, da u februaru posjete Trebinje”, naveo je Vico.

On je istakao da će Turistička organizacija Trebinje od sutra na 44. Sajmu turizma u Beogradu predstaviti turističku ponudu najjužnijeg grada Srpske.

“Ove godine ćemo se predstaviti u okviru promotivnog štanda od 50 metara kvadratnih, atraktivno brendiranog i pripremljenog za ovako važnu turističku smotru u Beogradu, koja slovi za jedno od najvažnijih turističkih dešavanja u regionu”, rekao je Vico.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više