eTrebinje
Najnovije Trebinje

Trebinjac hitno transportovan helikopterom u bolnicu u Bijeljini

Izvor: RTRS

Fotografija: RTRS


Pacijent iz Trebinja hitno je transportovan iz trebinjske bolnice helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske u Bolnicu “Sveti Vračevi” Bijeljina.

Pacijent je imao infarkt miokarda, odnosno srčani udar.

– Pacijent, 1971. godište, jutros se javio u trebinjsku bolnicu sa znacima komplikovanog infarkta miokarda. U dogovoru sa kolegama i Bijeljine, organizovan je Helikopterski servis i transport je izvršen. Čak i po ovako lošim uslovima – rekao je Zlatko Maksimović, direktor Bolnice “Sveti Vračevi”.

Nakon ovog transporta, helikopter Helikopterskog servisa ide u Istočno Sarajevo gdje ga očekuje prevoz djeteta u UKC Republike Srpske.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više