eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

OSUMNJIČEN ZA PRONEVJERU Muškarac prisvojio novac ZEV, “opario” se za više od 24.000 KM

Izvor: Srpska Info

Fotografija:


Policijska uprava Prijedor podnijela je danas izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv M.B. iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo pronevjera.

Osumnjičeni M.B. se tereti da je u periodu od januara 2013. do oktobra 2022. godine u svojstvu predsjednika Upravnog odbora Zajednice etažnih vlasnika u Prijedoru protivpravno prisvojio novac koji su stanari uplaćivali za održavanje zgrade, u ukupnom iznosu od 24.743 KM.

Dio prisvojenog novca podigao je sa tekućeg računa Zajednice etažnih vlasnika, dok je dio u gotovom novcu, na ime uplata za održavanje zgrade, preuzeo od stanara i isti nije uplatio na tekući račun.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više