Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić organizovao je danas prijem za rukometaše „Leotara“ koji su pobjedom protiv ekipe „Maglaja“ ovjerili treću poziciju na tabeli i plasman u EHF Ligu Evrope, koja je po jačini drugo takmičenje evropskog klupskog rukometa.

Gradonačelnik Ćurić je čestitao rukometašima istorijski uspjeh.

„Kao što smo i u prethodnom periodu govorili, sve uspjehe treba zajedno da proslavljamo, ali isto tako kada je u određenom trenutku nešto neuspjeh i tu treba da budemo složni i jedinstveni. Ali sa ovakvim postignutim rezultatima, dobijamo dodatni vjetar u leđa da gradimo novu Sportsku dvoranu u Trebinju. Iskoristio bih priliku da svim ljudima koji su nam obećali podršku, prije svega predsjednik RS, predsjednik Vlade RS, direktor Elektroprivrede RS i naravno, uz sredstva Grada Trebinja da to izgradimo u narednom periodu“, rekao je Ćurić.

Rukometaš „Leotara“ Aleksandar Milojević,  zahvalio se na podršci koju je Gradska uprava davala svih ovih deset mjeseci.

„Nadamo se da smo ispunili očekivanja ali nadamo se još većoj podršci sljedeće sezone jer imamo kvalitetan sastav i možemo da napredujemo još više“, kazao je Milojević.

Na današnjem prijemu i konstantnoj podršci se zahvalio i Stevan Bekan, predsjednik Upravnog odbora kluba.

„Ovo je uspjeh svih nas, dijelimo ga i sa Gradskom administracijom, svim građanima Trebinja, sponzuorima, prijateljima, jer sami sigurno ne bismo uspjeli. Ovo nije prvi put da proslavljamo uspjeh, sastajali smo se i do sada i proslavljali naše rezultate. I nadam se da ćemo ovako nastaviti i sljedeće sezone i podizati ljestvicu na gore“, naglasio je Bekan.

On je naglasio da je najvažnije ispuniti misiju, da na sport se upiše što više djece i na rukomet i na druge sportove, samo da bi bilo što više zdravog odrastanja a što manje korištenja mobilnih telefona i igrica.

DSC09957.JPG (374 KB)