eTrebinje
Najnovije Trebinje

Knjiga žalosti od sutra u Banjaluci, Trebinju i Sarajevu

Izvor: Nezavisne

Fotografija:


TREBINJE – Knjiga žalosti povodom tragičnog gubitka života u pucnjavi u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, biće otvorena u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci i u Konzularnoj kancelariji Trebinje od sutra do nedjelje, 7. maja.

Generalni konzulat Srbije i Konzularna kancelarija Trebinje zahvaljuju za sve dobijene poruke podrške, navodi se u obavještenju na sajtu ovog konzulata.

Na sajtu se navodi da će knjiga žalosti biti otvorena sutra od 8.00 do 16.00 časova, a u subotu i nedjelju, 6. i 7. maja, od 10.00 do 14.00 časova.

Knjiga žalosti će od sutra biti otvorena i u Ambasadi Srbije u Sarajevu, rečeno je Srni u ovoj ambasadi.

U Ambasadi Srbije u Sarajevu od sutra će biti otvorena knjiga žalosti povodom tragičnog događaja u Građani će se u knjigu žalosti moći upisati sutra od 10.00 do 13.00 časova i od 14.00 do 16.00 časova.

Knjiga će biti otvorena i u subotu i nedjelju, 6. i 7. maja od 12.00 do 14.00 časova, te u ponedjeljak, 8. maja, od 10.00 do 13.00 časova.

Iz Ambasade su naveli da će tokom trodnevne žalosti u Srbiji i na zgradi Amabasade u Sarajevu zastave biti spuštene na pola koplja.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više