eTrebinje
Hercegovina

Nestabilno vrijeme, obilnije padavine na jugu

Izvor:

Fotografija:


U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti nestabilno vrijeme u većini krajeva uz čestu kišu i pljuskove sa grmljavinom, obilnije padavine očekuju se na jugu, a najmanje kiše na istoku, gdje će biti više sunčanih perioda i toplije.

Prijepodne biće pretežno oblačno i vjetrovito uz kišu na zapadu i ponegdje na jugu, dok će u ostalim predjelima biti promjenljivo oblačno, povremeno uz sunčane periode, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće nestabilno uz čestu kišu i pljuskove sa grmljavinom koji će se premještati od jugozapada ka ostalim predjelima.

Vjetar će biti umjeren do jak, na jugu i planinama ponegdje i olujni, južnih smjerova.

Tokom večeri i u narednoj noći kišna zona će se premještati od zapada ka istoku.

Najviša temperatura vazduha biće od 14 do 20, na sjeveroistoku do 23 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više