eTrebinje
Trebinje

U toku republička akcija „Zaštitimo djecu u saobraćaju“

Izvor: Radio Trebinje

Fotografija:


Trebinjska policija realizuje republičku akciju Ministarstva unutašnjih poslova Republike Srpske pod nazivom „Zaštitimo djecu u saobraćaju“, u cilju skretanja pažnje svim učesnicima u saobraćaju na početku školske godine, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Policijski službenici su danas obišli sve škole, utvrdili vrijeme malih i velikih odmora, kao i u kojim dijelovima dana je najveća koncentracija učenika na prilaznim saobraćajnicama.

Drugi dio aktivnosti će se realizovati do 15. septembra, a policijski službenici će, u dogovoru sa direktorima osnovnih škola, održati edukativno predavanje za sve učesnike prvih razreda o osnovnim pravilima učestvovanja u saobraćaju.

Treći dio aktivnosti odnosi se na pojačan rad i prisustvo policijskih službenika u blizini škola tokom septembra, navode iz Policijske uprave Trebinje.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više