eTrebinje
Fudbal Sport

Gudelj pozitivan na korona virus

Izvor: Mozzartsport

Fotografija: Ilustracija


Ranije u toku dana stigla je vest iz Španije da je jedan član Sevilje zaražen korona virusom, a sada je poznato i o kom fudbaleru se radi – u pitanju je Nemanja Gudelj.

Srpski fudbaler se oglasio iz svog doma gde je trenutno u izolaciji i ono što je najbitnije, oseća se dobro, što se može videti i u video poruci koju je vezista Rohiblankosa ostavio na svom Tviter nalogu.

“Nakon što je test pokazao da sam pozitivan, želim samo da kažem da sam sasvim dobro, da nemam simptome i nadam se da ću uskoro moći da pomognem svojim saigračima da dostignemo cilj u finišu sezone”, rekao je Gudelj.

Gudelj će definitivno propustiti meč osmine finala Lige Evrope koji njegova ekipa igra protiv Rome 6. avgusta u Duizburgu. Za razliku od ostalih prvih duela osmine finala, susret italijanskog i španskog kluba nije ni odigran zbog pandemije korona virusa, pa će zbog toga igrati samo jednu utakmicu kako bi odlučili ko će među osam najboljih timova.


Povezane vijesti

Najnovije istraživanje: Ukoliko ste preležali koronu, kao da ste se vakcinisali

eTrebinje

Rus otkrio: “U SAD stvorena hibridna verzija korone, virus ubio 80 odsto zaraženih”

eTrebinje

Nakon dvije i po godine: Iz SZO poručuju da se nazire kraj pandemije korona virusa

eTrebinje

Za hitnu upotrebu: Odobrena vakcina protiv kovida za inhalaciju

eTrebinje

Otkriven novi test za mjerenje kovid antitjela, saznate sve kod kuće

eTrebinje

U Srpskoj 202 novozaraženih, u Trebinju 26

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više