eTrebinje
Fudbal Sport

LEO DOMINANTAN

Izvor:

Fotografija:


Fudbaleri Leotara sa ubjedljivih 4:0 spustili su zavjesu na polusezonu Prve lige Republike Srpske u fudbalu. Trener Oleg Ćurić zadovoljan je visokom pobjedom nad Slavijom.

– Odigrali smo jednu dosta zrelu utakmicu, i taktički i fizički. Najvažnije da smo pobjedom završili polusezonu. Što se tiče same igre, nas je danas poslužila sreća kod gola. U posljednjih nekoliko utakmica što nismo uspjeli da spakujemo u mrežu, danas je sve ušlo u gol. Čestitke Slaviji na fer i korektnoj igri, a mojim igračima na pobjedi i čitavoj polusezoni, rekao je Oleg Ćurić, te se osvrnuo na još jednu odličnu partiju mladog Danila Šipovca.

– Čestitke i Šipovcu, na visini zadatka je ponovo bio. On je igrač koji je aposlutno fokusiran na igru i trening i treba da bude primjer svim drugim igračima.

Trener Slavije, Zoran Erbez, rekao je nakon završetka utakmice u Trebinju protiv Leotara da je ovo vjerovatno i najlošija utakmica dosadašnjeg dijela sezone, kada je u pitanju Slavija. – Čestitam Leotaru na zasluženoj pobjedi, danas su bili bolji i mora im se čestitat. Možda najlošija naša utakmica u 15 kola i možda opravdanje samo može da bude što se ona desila na strani, a ostalo ništa nije dobro. Mi smo kroz posjed pokušali da dođemo do gola Leotara, ali je to bilo toliko jalovo da smo bili samo na svojoj polovini, nikako da dođemo do gola protivnika. Ni Leotar nije imao neku igru u prvom poluvremenu, iako su postigli dva gola, ali to nimalo ne umanjuje njihovu pobjedu jer su dominirali apsolutno u drugom poluvremenu, rekao je Zoran Erbez nakon utakmice.

 

Izvor: hercegsport.com


Povezane vijesti

Marko Maksimović, trener FK “Leotar”: Očekujemo dobru utakmicu protiv FK “Sloboda”

eTrebinje

Leotar o povredi Kneževića: Veliku zahvalnost dugujemo Želji, ponudili su svu potrebnu pomoć

eTrebinje

Velika pobjeda Leotara pred zimsku pauzu

eTrebinje

Borac odnosi sva tri boda sa Polica

eTrebinje

Fudbaleri Leotara pobijedili Tuzla sitija sa 4:0

eTrebinje

Suspenzije za incident: Žestoke kazne za učesnike tuče u Trebinju (VIDEO)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više