eTrebinje
Košarka Sport

Leotar savladao Čapljinu

Izvor: hercegsport.com

Fotografija: https://hercegsport.com/


U zaostaloj utakmici 6. kola Prvenstva BiH za muškarce KK „Leotar“ je u Trebinju večeras pobijedio ekipu “Čapljine” rezultatom 94:88 po četvrtinama 24:19, 26:18, 16:21, 28:30 I tako se izjednačio pod uspješnosti, tri pobjede i tri poraza.

Od početka se vidjela velika želja i energija košarkaša Leotara koji su htjeli da poprave loš utisak nakon poraza od sarajevske Bosne prošlog vikenda. I to im je pošlo za rukom dobrim dijelom utakmice. Ukoliko se izuzme finiš, koji zbog nekolik ishitrenih napada i grešaka, umalo nije ispao dramatičan, publika pored malih ekrana mora biti zadovoljna igrom Leotara. Vrijedi istaći jedno uspjelo košgetersko veče obje ekipe koje su ubacile po 15 trojki.

Kod pobjednika dabl-dabl učinak imao je Raičević koji je uz 16 koševa imao i 10 asistencija uz 4 skoka, a najefikasniji je bio Mijović sa 26 koševa te Božo Đurasović sa 20 poena. Kod gostiju Ivelja je postigao 21 koš.

U narednom kolu Leotar gostuje u Bratuncu gdje ga dočekuje istoimena ekipa.

Izvor: hercegsport.com


Povezane vijesti

Drama u Čapljini: Muškarac pijan pucao iz puške, pa zapalio komšiji “golf”

eTrebinje

1.000 KM kazne za šaranje ćirilice na znakovima?

eTrebinje

Zatvoren dječiji vrtić u Čapljini zbog virusa korona

eTrebinje

Čapljina: Spaljena lutka sa likom Željka Komšića

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više