eTrebinje
Ostali sportovi

Reprezentativci Srbije organizovali edukativni čas za trebinjske osnovce

Izvor:

Fotografija:


Atletičari i članove stručnog štaba juniorske i seniorske reprezentacije Srbije, koji se pripremaju u Trebinju održali su jedno predavanje – edukativni čas sa trebinjskim osnovcima, učenicima od trećeg  do petog razreda.

Zbog loših vremenskih uslova, čas nije održan na novoizgrađenoj  atletskoj stazi, kao što je bilo planirano, već u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“.  

Pred oko 250 učenika, u prisustvu gradonačelnika Mirka Ćurića, čas upoznavanja sa atletikom, kao neophodnim bazičnim sportom, su održali Mirjana Stojanović – koordinator reprezentacije Srbije i iskusni trenerski stručnjak, Milan Šolaja – profesor atletike na Fakultetu fizičkog vaspitanja (DIF) Novi Sad, kao  i najbrži seniorski sprinteri u Srbiji u ovom  trenutku, Zorana Barjaktarović – prvak Srbije na 100m i 200m i Aleksa Kijanović – prvak Srbije na 60 m, 100m  i 200 m.

Radio Trebinje


Povezane vijesti

Sedam medalja za atletičare „Leotar“ na mitingu u Čitluku

eTrebinje

Povodom Dana srpskog jedinstva: Trebinje domaćin SVESRPSKOG ATLETSKOG KUPA

eTrebinje

Na treninge putuje 30 kilometara: Ljubavlju prema atletici mlada Bilećanka ruši sve prepreke pred sobom

eTrebinje

Markov šampionski let

eTrebinje

Srna i Vasja se okitili medaljama na Prvenstvu BiH u atletici

eTrebinje

Šuković na Evropskom prvenstvu

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više