eTrebinje
Bosna i Hercegovina

SNSD je spreman da preuzme odgovornost za odbranu interesa Srpske u Sarajevu

Izvor:

Fotografija:

Komsic-Dodik-Dzaferovic
Predsjednistvo BiH

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da je ova politička partija spremna da preuzme odgovornost za odbranu nacionalnih interesa Republike Srpske u Sarajevu, te da su vjerovali da su i drugi spremni da tu odgovornost dijele sa SNSD-om.

“SNSD je ponudio SDS-u politiku jedinstvenog nastupa partija iz Republike Srpske u Sarajevu i to je trebalo da bude tema debate stranačkih organa SDS-a.

Koliko vidim pojedinci iz SDS-a su shvatili da im je SNSD ponudio fotelje u Sarajevu i po reakcijama razumijem da u toj stranci neki nisu bili zadovoljni brojem fotelja”, rekao je Dodik Srni upitan da prokomentariše odluku Glavnog odbora SDS-a da ne prihvati poziv SNSD-a za učešće u formiranju vlasti na nivou BiH. 

Dodik je naglasio da SNSD nije nudio fotelje, već jedinstven nastup u Sarajevu. 

“Nudili smo jedinstvo u Sarajevu i pokušaćemo da to jedinstvo gradimo i ubuduće”, poručio je lider SNSD-a.

SRNA


Povezane vijesti

Dodik i 7 sveštenika otvorili pumpu na Manjači: Bik na ražnju, pod šatorom muzika i osvježenje, a na kraju se i zapjevalo (VIDEO)

eTrebinje

Dodik: Biću kandidat na sljedećim izborima

eTrebinje

Dodik: Svi građani Srpske da dobiju državljanstvo Srbije

eTrebinje

NATO se oglasio o navodnoj otmici Milorada Dodika

eTrebinje

“Svi voze automobile, a jadikuju” Dodik savjetovao građanima da malo ugase motore

eTrebinje

Dodik u Briselu: Prestanite da nam pomažete

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više