eTrebinje
Region Vijesti

Krivokapić otkrio šta se događalo pod Ostrogom

Izvor: Vijesti.me

Fotografija: Ilustracija


Kandidat za mandatara Crne Gore Zdravko Krivokapić kaže da je bio iznenađen što je predložen za mandatara jer je na sastanku pod Ostrogom bio drugačiji stav.

Krivokapić je rekao da je na sastanku pod Ostrogom jedan od lidera Demokratskog fronta rekao da prije podrške kandidaturi Krivokapića mora proći provjeru stranačkih organa.

On je kazao da ga to nije uvrijedilo i da je spreman da prođe svaku provjeru jer se tako gradi povjerenje.

Govoreći o sastanku u manastiru Ostrog Krivokapić je rekao da je „imao osjećaj da će ipak doći do nekog dogovora“.

 

 

„Međutim, klasično je bilo dogovora nema. Znajući za to, ja sam čovjek koji tada voli da svoje misli da preda nekoj knjizi. Ja sam uzeo divnu knjigu, ona je duhovna literatura i čitao do ponoći tu knjigu… Uživao sam čitajući i doživio mir i spokoj i ujutro sam bio drugačiji čovjek. Ta duhovna literatura vam uliva dodatan mir, daje vam strpljenje koje je neobjašnjivo. Rekao sam ja sam danas građanin kao svaki drugi, što bih se uzbuđivao hoće li biti manjinska vlada, joće li mandatar biti bilo ko drugi. Nisam znao da su društvene mreže napravile jedan nevjerovatan pritisak. To sam saznao u 6 sati u srijedu kada sam došao kući. Tako mi je rekao jedan od mojih najmilih koji mi je rekao „tata pa oni nisu imali drugi izbor“. Ja ni o tome nisam razmišljao ko ima kakav izbor, jer mene izbor ne interesuje, ja sam bio iznenađen što sam bio predložen za premijera, jer je prethodno veče bio sasvim drugačiji stav. Pomirio sam se sa tim i želio da svoj mir i komoditet uživam u krugu porodice iako sam spreman da se žrtvujem do kraja kako bi naš narod doživio ono što treba”, objasnio je Krivokapić.

Kazao je da je „Ostrog najbolje mjesto ako neko želi da napravi dogovor“.

„I tu nije napravljen dogovor. I to mene zabrinjava. Kada sam ušao u Skupštinu, sjeo sam na mjesto koje mi je neko odredio. Nisam znao da ću da budem predložen. Bio sam lično iznenađen, ne samo ja nego mnogi političari koji su bili meni iza leđa i sa desne strane i to predstavlja priču koja mene zabrinjava kao čovjeka i budućeg premijera. Hoću li biti premijer to ćemo još da vidimo, taj prijedlog će vjerovatno da proživi neko vrijeme, pa ja se nadam da će i naš narod shvatiti…“, rekao je.

„Predsjednik Crne Gore će, shodno Ustavom utvrđenim nedležnostima, obaviti predviđene procedure i predložiti mandatara za sastav vlade u roku od 30 dana od dana konstituisanja Skupštine“, kazali su iz kabineta.

 

Poslanici nove parlamentarne većine, njih 41, podržali su svojim potpisima nosioca liste „Za budućnost Crne Gore“, Zdravka Krivokapića, za mandatara nove vlade.


Povezane vijesti

Zdravko Krivokapić formira Demohrišćansku stranku

eTrebinje

Krivokapić odbio da preda dužnost Abazoviću, ostavio i poruku kabinetu

eTrebinje

Krivokapić: Ako padne Vlada, politička moć prelazi u ruke Mila Đukanovića!

eTrebinje

Pokrenuta istraga: Krivokapiću nepoznata osoba upala u hotelsku sobu u Francuskoj

eTrebinje

Krivokapić: Ispunio sam sva obećanja data mitropolitu Amfilohiju

eTrebinje

Krivokapić dolazi u Beograd – razlog Temeljni ugovor?

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više