eTrebinje
Republika Srpska

Borenović pojasnio Krunićev glas: Pritisnuo pogrešan taster

Izvor:

Fotografija:


Poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ljubiša Krunić sinoć je, takođe, želio da glasa protiv veta srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, ali je greškom pritisnuo pogrešan taster, rekao je ovo predsjednik PDP Branislav Borenović, ističući da je to odraz demokratije u stranci, a ne raskola.

On je istakao da poštuje to što su poslanici PDP Draško Stanivuković i Јelena Trivić glasali mimo zvaničnog stava stranke, jer je to njihovo pravo.

– PDP želi da omogući svojim članovima da slobodno misle, čime se razlikujemo od onih stranaka u kojima vlada diktatura – rekao je Borenović. On je pojasnio da je sinoć bio u NSRS, te održao sastanak sa članovima Kluba PDP, kojima je rekao da glasaju po svojim uvjerenjima i stavovima.

– Stanivuković i Trivićeva su rekli da će glasati protiv, a isto je rekao i Krunić. Međutim, kada je bilo glasanje on je greškom pritisnuo taster “Za” jer je mislio da se glasa o zaključcima – pojasnio je Borenović.

Dodao je da PDP ostaje opoziciona stranka sve dok je on predsjednik.


Povezane vijesti

Ljubiša Krunić šef Povjereništva PDP-a za Trebinje

eTrebinje

Veći dio članstva GO PDP Trebinje prelazi u Narodni front

eTrebinje

Trebinje: Čelnik PDP-a prijavio poznatog vinara da ga je gurnuo i povukao za nos

eTrebinje

Trivićeva razočarana: Borenović nije vjerodostojno iznio Zaključke predsjedništva stranke

eTrebinje

“Tražićemo da se izborni proces PONOVI” Trivićeva tvrdi da je pokradena čak i u rodnom selu

eTrebinje

Borenović: Očekujemo direktan mandat iz Izborne jedinice devet i podršku građana Hercegovine

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više