eTrebinje
Republika Srpska

Mladom Fočaku polomili kosti glave, priključen na aparate

Izvor:

Fotografija:

policija-auto
Policijsko auto

Braća Stojan (35), Mitar (33) i Veljko Blagojević (24) iz Foče uhapšeni su ponovo, ovaj put zbog sumnje da su brutalno premlatili sugrađanina Milana Jokanovića (33), a kojem su u ovom napadu polomljene kosti glave i lica.

Potvrđeno nam je da je pretučeni mladić prebačen u Banjaluku, u Univerzitetski klinički centar RS, gdje je priključen na respirator i vještačka pluća.

“Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne”, rečeno je “Nezavisnim” iz UKC RS, gdje je mladić hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intezivno liječenje.

Fočanski policajci su braću uhapsili u srijedu, a terete ih za nanošenje teških povreda.

Prethodno je Policijskoj stanici Foča, istog dana u 13.10 časova, prijavljeno da je na prijemno odjeljenje Univerzitetske bolnice u Foči dovezen Jokanović, sa povredama glave, zadobijenih tokom napada.

Uviđaj su potom, na mjestu događaja, u Ulici svetog Nikole u Foči, izvršili fočanski policajci.

“Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskoj bolnici Foča, a potom je zbog karaktera povreda u večernjim satima prevezen u UKC RS u Banjaluci”, saopšteno je iz fočanske policije.

Nezavisne novine


Povezane vijesti

Foča: Ginekolog uzeo mito, beba pala na pod

eTrebinje

Četvoro uhapšenih u Foči, na kladioničarskim prevarama uzeli 668.200 KM

eTrebinje

Ko će odgovarati zbog teške povrede bebe: Prilikom porođaja dijete ispalo babici iz ruku

eTrebinje

Fačaci u problemima: Obilne padavine nanijele velike štete, bujice plavile imanja i objekte (FOTO)

eTrebinje

“Pala” grupa u Foči na osnovu Sky aplikacije

eTrebinje

Foča: odjeknula Milanova dobrota

eTrebinje

2 0 komentara

Trebinjac Četvrtak, 12.12.2019. at 20:18

Ja mislim da nije ispravno da veljas koji ima 24god prebije magarca od 33god koji je dosao ispred kuce da mu prijeti. Trebao je Stojan da izadje da bar nije generaciska razlika. A da su ga sva troica prebili e onda ne bi valjalo.

Odgovor
Janebo Petak, 14.02.2020. at 12:42

Trebinjac, ti opravdavas to sto je covjek, gotovo nasmrt pretucen? Sutra to mozes biti TI, pa bi vidio onda kako bi tako pametno govorio..

Odgovor

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više