eTrebinje
Republika Srpska Bosna i Hercegovina

Oblačno sa kišom i snijegom

Izvor:

Fotografija:


U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno sa kišom i snijegom u centralnom planinskom pojasu, poslije podne razvedravanje, a najviša dnevna temperatura do 13, na jugu i do 15 stepeni Celzijusovih.

Prije podne biće oblačno i sa kišom u većini predjela, osim krajnjeg istoka, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana padaće jača kiša na zapadu i sjeveru, a poslije podne u centralnom pojasu, kada će na planinama i u brdovitim predjelima padati i snijeg.

Krajem dana očekuje se razvedravanje od krajnjeg zapada, preko jugozapada do juga.

Duvaće slab do umjeren vjetar, prije podne južnog smjera, a u drugoj polovini dana vjetar mijenja smjer na sjever. U Hercegovini i na jugozapadu duvaće umjereno jaka bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha od osam do 13, na planinama od dva, a na jugu oko 15 stepeni Celzijusovih.

RTRS


Povezane vijesti

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje naredna tri dana

eTrebinje

U Srpsku stiže promjena vremena, najavljeni snijeg i poplave

eTrebinje

Stiže promjena vremena

eTrebinje

Nakon svježijih dana ponovo nam stižu vrućine, temperatura i do 40 stepeni

eTrebinje

Danas sunčano i toplo

eTrebinje

Promjenljivo oblačno i toplo

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više