eTrebinje
Region Vijesti

U Hrvatskoj od danas na snazi nove mjere

Izvor:

Fotografija:


Hrvatska je od danas pod novim mjerama zbog pogoršane epidemiološke situacije uzrokovane širenjem virusa korona.

Stroge mjere, koje su stupile u ponoć, podrazumijevaju zatvaranje kafića i restorana, zabrana svadbi, održavanje svih javnih događaja i okupljanja za više od 25 lica na jednom mjestu, dok na privatnim događajima i svečanostima može biti prisutno 10 lica, a javna okupljanja, događaji i svečanosti mogu trajati do 22.00 časa.

Prodavnice, trgovine i trgovački centri su u obavezi da za vrijeme očekivanog dolaska većeg broja kupaca /sniženja, popusti i slično/ preduzmu dodatne mjere da ne bi boravio veći broj kupaca od dopuštenog i drugo.

Preporuka je da se misna slavlja kad god je to moguće prenose putem radio ili TV programa ili na drugi način da bi se izbjegli dolasci u vjerske objekte.

 

Izvor: Hercegovina Promo


Povezane vijesti

Srpski narodnjaci zabranjeni u Hrvatskoj: “Gradonačelnik me zvao pijan i j**** mi srpsku mater”

eTrebinje

Hrvatskoj prijeti haos: Ljudi bježe iz zemlje?

eTrebinje

Hrvati bijesni, žale se na masovna poskupljenja

eTrebinje

Šta smijete unijeti u Hrvatsku i kolike su kazne

eTrebinje

Ovo je šest najvažnijih promjena koje u Hrvatskoj danas stupaju na snagu

eTrebinje

Šta će ulazak Hrvatske u Šengen značiti za BiH

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više