eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

VIŠKOVIĆ: Nema privatizacije Elektroprivrede

Izvor:

Fotografija:


Nema privatizacije Elektroprivrede RS, a informacije koje se pojavljuju u javnosti o privatizaciji na mala vrata su spekulacije koje ne treba komentarisati, rekao je danas u Trebinju predsjednik Vlade RS Radovan Višković.

Nema privatizacije i nema nikakve promjene od dogovora postignutog prije godinu dana sa Sbijom oko projekta HE Gornja Drina, istakao je Višković.

On je podsjetio da je tada dogovoreno da će Srbija učestvovati sa 51, a RS 49 odsto, odnosno dvije elekroprivrede. I to kako bi se, sa većim udjelom stranog investitora, išlo sa ubrzanim proceduram za početak radova.

– Tada je dogovoreno da će se u samoj gradnji ovog elektroenergetskog objekta  RS i Srbija učestvovati u istom procentu, po 50 odsto, podsjetio je premijer Srpske.

Izvor: Hercegovina press


Povezane vijesti

Višković: Značajno povećanje plata od pet do 10 odsto

eTrebinje

Višković u Trebinju na svečanoj litiji

eTrebinje

Višković: Staćemo u kraj onima koji radnicima daju plate u kovertama

eTrebinje

Višković: Vlada će nastaviti pomagati privrednicima kojima je onemogućen rad

eTrebinje

“Cilj je očuvati radna mjesta” Ugostitelji spremili 10 ZAHTJEVA za sastanak sa Viškovićem

eTrebinje

Premijer Srpske tvrdi: na korak smo od prosječne plate od 1.000 km

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više