eTrebinje
Region

Nije proširena istraga o ubistvu Ivanovića

Izvor:

Fotografija:

oliver-ivanovic
Oliver Ivanovic

Kosovski tužilac Sulja Hodža demantovao je večeras navode prištinskih medija da je Specijalno tužilaštvo samoproglašenog Kosova proširlo istragu o ubistvu lidera Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića na osnovu izvještaja jedne strane službe.
Hodža je međutim potvrdio da je tužilaštvo dobilo određene informacije, ali ne od neke službe, kako su prenjeli mediji, već od portala “Arberš.info”/ Arbresh.info/.

“Tačno je da smo dobili informacije, radim sa istraživačima na provjeri. Tužilaštvo još nije donelo odluku o proširenju istrage, jer za sada nemamo dovoljno dokaza”, rekao je Hodža za “Insajder”.

Televizija RTK na albanskom jeziku prenijela je danas da je Specijalno tužilaštvo proširilo istragu o ubistvu Ivanovića poslije informacija koje su, navodno, dobijene od jedne strane obaveštajne agencije.

U izvještaju koji je dobijen od “Arberš.info” tvrdi se da je grupa koja je ubila Ivanovića sastojala od pet osoba i da su one, kako se navodi, “dovedene u vezu sa Voždovačkim klanom i angažovane su od srpske tajne službe”, navodi se u tekstu RTK.

Povodom ubistva Olivera Ivanovića, kosovska policija je 23. novembra uhapsila Nedeljka Spasojevića, Marka Rosića i Dragišu Markovića, koji su u pritvoru i osumnjičeni za krivično djelo teško ubistvo i otkrivanje službene tajne.

U vezi sa ubistvom Ivanovića, kosovska policija je izdala potjernicu i za Radojičićem.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara prošle godine. Na njega je pucano iz automobila u pokretu, a pogođen je sa šest metaka iz pištolja “duga devetka”.

SRNA


Povezane vijesti

Uznemirujuće fotografije: Lovcima dok su bili na sahrani otrovani psi vrijedni više od 20.000 evra

eTrebinje

Stravični detalji ubistva u Banjaluci: Mladić pao na asfalt, napadač ga ubo najmanje sedam puta

eTrebinje

Isplivao snimak ubistva “Škaljarca” u Hrvatskoj

eTrebinje

“Policija pregovara sa čovjekom koji je ubio napadača na Cetinju”

eTrebinje

Policija objavila hronologiju nezapamćenog masakra na Cetinju

eTrebinje

Iza masovnog ubistva krije se tužna priča o tri cetinjska kuma: Jedan izgubio ženu i djecu, drugi život, a treći PRESUDIO MONSTRUMU

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više