eTrebinje
Trebinje

Šef kancelarije OSCE-a u gradskoj upravi Trebinja

Izvor:

Fotografija:

mirko-curic-osce-trebinje

Zamjenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić sastao se danas sa šefom Kancelarije OSCE-a u Mostaru Vilijamom Ozkaptanom.

Tokom današnjeg sastanka Ćurić i Ozkaptan su razgovarali o trenutnoj ekonomskoj i socijalnoj situaciji, kao i o planovima u 2019. godini koja mogu unaprijediti kvalitet života svih građana Trebinja.

Sastanku u Gradskoj upravi pored zamjenika gradonačelnika Mirka Ćurića i šefa kancelarijea OSCE-a u Mostaru Vilijama Ozkaptana prisustvovali su predsjednik Skupštine Dragoslav Banjak i predstavnik OSCE-a Dragan Rajić.

Grad Trebinje


Povezane vijesti

ĆURIĆ: Očekujem da institucije rade svoj posao

eTrebinje

Ćurić: Vatrogasci koji nisu prošli sistematski pregled biće raspoređeni na druga radna mjesta, mora da se zna „ko kosi, ko vodu nosi“

eTrebinje

Ćurić: Projekat aerodroma u Trebinju na ponos svih nas

eTrebinje

Mirko Ćurić: Ako Bisera neće da pomogne, neka ne odmaže

eTrebinje

Gradonačelnik Ćurić: Uspjeh Hercegovačke kuće vjetar u leđa za dalji rad

eTrebinje

Ćurić najavio novi studijski program: Mediteranska poljoprivreda postaje prioritet (VIDEO)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više