eTrebinje
Trebinje

PDP Trebinje: Reagovanje na tekst Nebojše Vukanovića

Izvor:

Fotografija:

pdp-mladen-ivanic

Predsjedništvo PDP-a Trebinje reagovalo je oštro na tekst narodnog poslanika Nebojše Vukanovića pod naslovom “Dan poslije”, objavljen na njegovom blogu.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

“Tekstom `Dan poslije` Nebojša Vukanović je razobličio sam sebe. Ovim tekstom gospodin Vukanović je upravo potvrdio šta je bio cilj njegove navodne kampanje za gradonačelnika Trebinja, a to je samo reklamiranje i ništa više.

Njemu su krivi svi, i opozicija i pozicija, ili, bolje rečeno, oni koji su iznad njega. Očigledno da gospodin Vukanović pati od visine i on je eklatantan primjer samoljublja ili prepotencije.

Predsjedništvo PDP-a Trebinje se, jednoglasno i sa gnušanjem, ograđuje od njegovog teksta `Dan poslije`, uz molbu da nam ubuduće ne pomaže i neka samoljubive pjesme o sebi pjeva negdje drugdje i sa nekim drugim”.

RTRS


Povezane vijesti

Veći dio članstva GO PDP Trebinje prelazi u Narodni front

eTrebinje

Trebinje: Čelnik PDP-a prijavio poznatog vinara da ga je gurnuo i povukao za nos

eTrebinje

Trivićeva razočarana: Borenović nije vjerodostojno iznio Zaključke predsjedništva stranke

eTrebinje

“Narod okreće leđa Stanivukoviću” Vukanović otkrio zašto je odbio da uđe u SDS

eTrebinje

Vukanović se obrušio na Stanivukovića “On je politički sazreo, a ja ostao mali dječak koji PIŠKI U TUTU”

eTrebinje

Iznenađenje izbora: Lista za pravdu i red „pomela“ US, DNS, DEMOS i SP u trci za Parlamentarnu skupštinu BiH

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više