eTrebinje
Najnovije Trebinje

Turistička ponuda Trebinja predstavljena u Tel Avivu (Foto)

Izvor:

Fotografija:


JU Turistička organizacija Grada Trebinja zajedno sa Hercegovačkom kućom (Herzeg house) uzela je aktivno učešće na 25. Međunarodnom  sajmu turizma IMTM 2019 (25th International Mediterranean Tourism Market) koji se danas i sutra održava u Tel Avivu.

Posjetiocima sajma koji su mahom turistički subjketi, predstavnici inostranih turističkih agencija i tur-operatera, stručnoj javnosti, novinarima i predstavnicima turističke industrije Izraela prezentuje se cjelokupna turistička ponuda Trebinja i to putem promotivnih turističkih materijala prilagođenih tamošnjem tržištu na hebrejskom jeziku, a poseban akcenat stavljen je na ponudu Hercegovačke kuće.

Nastup Trebinja na ovom prestižnom sajmu turizma realizuje se zahvaljujući Turističkoj organizaciji Republike Srpske (TORS) koja je naglasak predstavljanja stavila na Trebinje koje je uz Banja Luku izdvojeno kao najbrže rastuća turistička destinacija u Republici Srpskoj. 

Predstavnici Trebinja na ovom sajmu su direktor Agrarnog fonda Grada Trebinja g-din Veselin Dutina i direktor JU Turistička organizacija Grada Trebinja g-din Marko Radić.

Pored direktorice TORS-a g-đe Nade Jovanović i pomoćnika, u delegaciji Republike Srpske koja boravi u Izraelu su i Ministri u Vladi RS ( g-đa Dragica Kovač, g-din Petar Đokić i g-din Zlatan Klokić sa svojim pomoćnicima), te profesori Arhitektinskog fakulteta u Banja Luci.

Veliku pomoć prilikom organizacije i učešća na sajmu dao je i Šef Predstavništva RS u Izraelu g-din Arie Livne.

eTrebinje


Povezane vijesti

U susret drugom „Herceg festu“: Trebinje za vikend domaćin festivala hercegovačkih proizvoda

eTrebinje

Ronaldo, ipak, usrećio dečaka u Beogradu posle 1.300 km (Video)

eTrebinje

Iz trebinjskog budžeta u poljoprivredu uloženo 1.200.000 KM

eTrebinje

Nagrada “Zvijezda turizma BiH” Turističkoj organizaciji Trebinja

eTrebinje

Na policama “Hercegovačke kuće” nalazi se više od 500 proizvoda od čak 118 kooperanata

eTrebinje

Agrarni fond: Ove godine do 40% više zasijanih površina

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više