eTrebinje
Najnovije Trebinje

Gradonačelnik Mirko Ćurić: “Uredimo Trebinje zajedno”

Izvor:

Fotografija:

mirko-curic-trebinje

Poštovani sugrađani,

21. mart je Svjetski dan šuma i prvi dan proljeća.To je dobar povod da na taj dan napravimo veliku akciju uređenja našeg grada, koju u ovom vremenu svake godine praktikujemo, a posebno u kontekstu dešavanja koja su nas zadesila usljed nezapamćenog olujnog nevremena u našem gradu.

Pozivam sve građane, institucije, javne ustanove, preduzeća, mjesne zajednice, vlasnike poslovnih prostora, škole, omladinske organizacije i udruženja građana, zajednice etažnih vlasnika da daju svoj doprinos očuvanju, zaštiti i unapređenju životne sredine, komunalnoj i zdravstvenoj higijeni i ljepšem izgledu našeg grada.

Grad će sa svojim službama obezbijediti besplatan odvoz prikupljenog  komunalnog i kabastog otpada.

Sve nadležne službe grada Trebinja će biti angažovane na uređenju grada i usluzi građanima.

Cilj koji je postavljen ostvarićemo kroz čišćenje i uređenje javnih površina, uređenja drvoreda, sadnjom novih sadnica, uređenjem obale rijeke Trebišnjice, putnih komunikacija, dječijih igrališta, izletišta, uklanjanja nelegalnih deponija.

Sve potrebne informacije u vezi načina na koji će se odvijati akcija uređenja našeg grada možete saznati pozivom na besplatan broj 121 operativnog centra JU Ekologija i bezbjednost Trebinje.

Dajmo svi doprinos da živimo u zdravoj i uređenoj životnoj sredini!

Gradonačelnik

Mirko Ćurić


Povezane vijesti

ĆURIĆ: Očekujem da institucije rade svoj posao

eTrebinje

Ćurić: Vatrogasci koji nisu prošli sistematski pregled biće raspoređeni na druga radna mjesta, mora da se zna „ko kosi, ko vodu nosi“

eTrebinje

Ćurić: Projekat aerodroma u Trebinju na ponos svih nas

eTrebinje

Mirko Ćurić: Ako Bisera neće da pomogne, neka ne odmaže

eTrebinje

Gradonačelnik Ćurić: Uspjeh Hercegovačke kuće vjetar u leđa za dalji rad

eTrebinje

Ćurić najavio novi studijski program: Mediteranska poljoprivreda postaje prioritet (VIDEO)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više