eTrebinje
Košarka

I Juniori OKK “Leotara” izborili učešće na “Final4” turniru

Izvor:

Fotografija:


Juniori OKK “Leotara” su na juče završenom polufinalnom turniru koji je održan u Zvorniku osvojili prvo mjesto, čime su izborili učešće na završnom turniru na kome će se boriti za titulu prvaka Republike Srpske.

Svoje mjesto osigurali su odličnom igrom i pobjedama protiv domaćina OKK “Drina Princip” Zvornik i višegradskom ekipom KK “Drina HE”.

U trećoj utakmici, bez rezultatskog značaja, trebinjski košarkaši izgubili su sa pola koša razlike od ekipe KK “Budućnost” Bijeljina.

Dobri rezultati su proizvod dobrog rada sa mlađim selekcijama. Prethodne sedmice kadetska selekcija našeg kluba osvojila je bronzanu medalju na završnom turniru. Ovim rezulatima opravdali smo status jednog od najboljih klubova, kada je u pitanju rad sa mlađim selekcijama. Svi igrači koji nastupaju za naše selekcije su ponikli u našem klubu – navode iz OKK “Leotara”.


Povezane vijesti

OKK “Leotar” učestvuje na tradiocionalnom “Turniru košarkaškog prijateljstva” u Beogradu

eTrebinje

Mladi košarkaši iz Trebinja u dresovima različitih reprezentacija

eTrebinje

Hercegovci među najzaslužnijima za ubjedljivu pobjedu Srbije nad Hrvatskom

eTrebinje

Trebinjka Nikolina Milić sjajna u pobjedi protiv Ruskinja

eTrebinje

Trebinje ne treba brinuti za budućnost košarke: Juniori OKK “Leotara” vicešampioni Srpske

eTrebinje

Završen “Final4”: Kadeti OKK “Leotara” treći u Republici Srpskoj

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više