eTrebinje
Fudbal

“LeoStars” pobjednik Međunarodnog turnira “Dribbling Cup”

Izvor:

Fotografija:


Mali fudbaleri, članovi Škole fudbala “Leostars” iz Trebinja koja okuplja vise od 170 dječaka uzrasta od 5 – 15 godina, učestvovali su proteklog vikenda na Međunarodnom turniru “Dribbling Cup” koji je održan u SRC u Zvirovicima (Međugorje).

Dječaci uzrasta 2010.godište su se takmičili zajedno sa jos 15 ekipa iz Hrvatske i BiH podijeljeni u četiri grupe. Nakon osvojenog drugog mjesta u grupi uz dvije pobjede i jedan poraz dječaci su u četvrtfinalu nadigrali svoje vršnjake iz HSK “Zrinjski” i tako se plasirali u polufinale gdje su u nedelju poraženi, ispostaviće se kasnije od pobjednika turnira u 2010. godistu, ekipe “Sport Talent” iz Mostara. U razigravanju za treće mjesto nisu imali sreće izgubivši na penale, poslije 2:2 u regularnom dijelu utakmice.

Vise sportske sreće od svojih klupskih drugara imali su dječaci rodjeni 2011. godine. U konkurenciji od 16 ekipa, svrstanih u 4 grupe, “LeoStars” nakon dvije pobjede i jednim nerješenim rezultatom prolaze u 1/4 turnira.

U četvrtfinalu su ubjedljivo pobjedili domaćina, ekipu SN “As” Međugorje i tako se plasirali u polufinale gdje su se sastali sa NK “Adriatic” Split.U veoma borbenoj utakmici mali Trebinjci ostvaruju minimalnu pobjedu od 1:0 i plasman u finale.

Finale za “infarkt” u kojem je “LeoStars” preko fenomenalnog Mučibabića dva puta stizao prednost protivnika za konacnih 2:2. Pristupilo se izvodjenju penala gdje su Trebinjci bili vještiji i tako sasvim zasluženu osvojili prvo mjesto na turniru.

Pored zlatnih medalja i pobjedničkog pehara ovi mali fudbaleri su se okitili i sa pojedinačnim nagradama, najbolji strijelac za 2010. godiste (Elez Miloš) i najbolji igrač u 2011. godistu (Kovačina Ivan).

Ovo je jos jedna potvrda i satisfakcija kvalitetnog rada trenera i rukovodstva “LeoStarsa”.

eTrebinje


Povezane vijesti

Veliki uspjeh KF LeoStars iz Trebinja na Međunarodnom fudbalskom turniru

eTrebinje

Trebinjci na reprezentativnom okupljanju

eTrebinje

Mladi Hercegovci na smotri Partizanovih talenata (FOTO)

eTrebinje

“Leostarsove bebe” osvajači regionalne “DFA lige”

eTrebinje

Još jedan uspjeh trebinjskih “crvenocrnih”

eTrebinje

Mali fudbaleri “Leostarsa” najbolji na turniru “Tiki Taka”

eTrebinje

1 komentar

SEKRETARIO Ponedjeljak, 01.04.2019. at 09:23

Jos jedan dokaz zdravog kolektiva!!!

Odgovor

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više