eTrebinje
Trebinje

Gradonačelnik potpisao ugovore o realizaciji projekata iz oblasti kulture, nauke i društvene brige o mladima

Izvor:

Fotografija:


Na osnovu Odluke o raspodjeli sredstava za projekte iz oblasti kulture, nauke i društvene brige o mladima za 2019. godinu, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić potpisao je danas ugovore o realizaciji projekata sa predstavnicima udruženja građana /fondacijama.

Ugovori su potpisani sa ukupno 28 udruženja/fondacija, a Grad je za ove namjene izdvojio 60.000 KM.

Ovim povodom, gradonačelnik Ćurić je istakao da Grad Trebinje održava kontinuitet kada su u pitanju programi podrške mladima u oblasti kuture, nauke i društvene brige.

On je dodao da su udruženja građana i ove godine podnijala svoje projektne prijedloge na osnovu kojih su pojedinačno doznačena sredstva iz Budžeta grada.

Očekujem da će realizacija ovih projekata doprinijeti unapređenju u oblasti kulture, nauke i društvene brige o mladima“ – rekao je gradonačelnik Trebinja.

GRAD TREBINJE


Povezane vijesti

ĆURIĆ: Očekujem da institucije rade svoj posao

eTrebinje

Ćurić: Vatrogasci koji nisu prošli sistematski pregled biće raspoređeni na druga radna mjesta, mora da se zna „ko kosi, ko vodu nosi“

eTrebinje

Ćurić: Projekat aerodroma u Trebinju na ponos svih nas

eTrebinje

Mirko Ćurić: Ako Bisera neće da pomogne, neka ne odmaže

eTrebinje

Gradonačelnik Ćurić: Uspjeh Hercegovačke kuće vjetar u leđa za dalji rad

eTrebinje

Ćurić najavio novi studijski program: Mediteranska poljoprivreda postaje prioritet (VIDEO)

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više