eTrebinje
Trebinje

Demanti na tekst “Inspekcija staje u kraj bespravnom građenju”

Izvor:

Fotografija:


Demanti prenosimo u cijelosti

Poštovani,

Reagujući na vaš tekst od ponedeljka 10.6.2019. godine. u kome se tendencioznim naslovom “Inspekcija staje u kraj bespravnom građenju”, uz prateće fotografije naše imovine, stiče utisak da mi, kao vlasnici predmetne parcele, kao i budući investitor, koji na istoj želi da izgradi velelepni hotel, ne poštujemo zakon, da nelegalno gradimo, te da su nad nama sprovedene kaznene mjere!

Činjenično stanje je sledeće, u fazi smo raščišćavanja vlastitog imanja u skladu sa svim zakonskim propisima i odobrenjima od strane gradske uprave.

Na ovaj način se narušava ugled i kredibilitet, kako nama, kao vlasnicima, tako i budućem investitoru, te vas molimo da napišete demantij na navedeni tekst u roku od dva dana.

Iskreno cijenimo vaš rad i vaše izvještavanje, ali ćemo u suprotnom biti prinuđeni da pokrenemo pravne procedure.

Ljubiša Čučković

Vezani tekst


3 0 komentara

Mile Nedjelja, 16.06.2019. at 09:59

Suza suzu stiže… Narušen ugled i kredibilutet?? Jeste bespravno i protiv zakona da se gradi ono što nameravate da gradite! Po zakonu može na mjestu starih građevina prizemlje plus jedan. A ledina je zelena površina po regulacionom planu. Tako da sve što se sagradi izvan toga jeste protiv zakona. Niko ne ide protiv vas već vi idete protiv grada i zakona!!!

Odgovor
Daka Nedjelja, 16.06.2019. at 10:08

A sto ste bespravno skrsili pola šetališta, bagerom preko šetališta razrusili i havarisali jer plac nema prilaz, 5o je rasciscavanje???

Odgovor
Dime Nedjelja, 16.06.2019. at 10:15

E čuj ti velelepni hotel na šetalištu. Niko ne može uništiti svoj grad kao ovi što sebe smatraju nekakvim starosjediocima i kojima je to jedini “uspjeh” u životu.

Odgovor

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više