eTrebinje
Region

Velika pljačka na aerodromu u Dubrovniku, policija sa dugim cijevima

Izvor:

Fotografija:


Jutros oko 7.40 sati na platou Aerodroma Dubrovnik dogodila se pljačka novca u kojoj su učestvovala, prema prvim poznatim podacima, dvojica muškaraca na motociklu, piše Dubrovački vjesnik.

Kako je Dubrovačkom vjesniku potvrđeno u PU dubrovačko-neretvanskoj, pljačkaši su oteli novac i motociklom se udaljili u nepoznatom smjeru, a potraga za njima i otetim plijenom intenzivno traje, kao i utvrđivanje svih ostalih za istragu relevantnih podataka.

Neslužbeno se saznaje, piše Dubrovački vjesnik, kako je ukraden vikend pazar Aerodroma Dubrovnik koji je odnio neko dobro upoznat s detaljima prenosa novca za potrebe aerodroma. Motociklisti su evidentno tačno znali kad će se kombi u pratnji obezbjeđenja pojaviti ispred upravne zgrade dubrovačkog aerodroma, te su ga presreli prije nego je odnio novac prema Dubrovniku, najvjerojatnije do FINA-e.

Događaj su snimile nadzorne kamere, no kako su pljačkaši nosili kacige, još nije poznat njihov identitet. Inače, ovo je prva oružana pljačka na motociklima na dubrovačkom području.

Dubrovački dnevnik pak piše kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Navodno je ukradeno 100 tisuća eura u gotovini, kao i ‘slipovi’ od kartica, koji lopovima doduše ništa ne znače. Kako pišu, na ovom slučaju rade praktično svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te su na aerodromu ‘duge cijevi’.


Povezane vijesti

Otac i sin poslije pljačke u Dubrovniku slavili u Igalu

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više