eTrebinje
Trebinje

Iz provalije izvučen automobil stradale dubrovačke studentkinje

Izvor:

Fotografija:


Juče, u 16 časova završena je akcija evakuacije tijela K.B. iz provalije u kojoj je stradala pri slijetanju s ceste Ravno – Ljubinje kod mjesta Kotezi, javlja Čapljinski portal.

Pripadnici Gorske službe spašavanja iz Bosne i Hercegovine juče su se, na poziv svojih kolega, HGSS-a iz Hrvatske, uključili u potragu za nestalom K.B. iz Dubrovnika, koja je nestala u subotu.

Podsjetimo, u potragu su krenuli na poziv porodice kojoj se nije javila nakon što je prešla granični prelaz Čepikuće na putu za Mostar gdje je studirala.

Gorski spasioci HGSS-a Čapljina odmah su izašli na teren i tragom prikupljenih informacija pretraživali područje uz cestu Ravno – Ljubinje tražeći vozilo nestale osobe.

U 11 sati kod mjesta Kotezi pronađeno je vozilo koje je sletjelo s ceste i u njemu beživotno tijelo. Akcija evakuacije tijela iz provalije koju su pripadnici gorskih službi spašavanja izveli uz pomoć vatrogasaca iz Trebinja, Ravnog i Stoca završena je u 16 časova.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više