eTrebinje
Trebinje

U ugostiteljskom objektu oduzeti kokain, cijevi i nož

Izvor:

Fotografija:

policija-trebinje
Policija Trebinje

Policija je u raciji u jednom ugostiteljskom objektu u Trebinju tokom racije pronašla bijeli prah koji asocira na kokain, dvije željezne cijevi i nož, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

U saopštenju je navedeno da je racija sprovedena radi sprečavanja maloljetničke delinkvencije i održavanja povoljnog stanja bezbjednosti, a sankcionisano je više prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru.

Policija je zamotuljak sa bijelim prahom oduzela od lica čiji su inicijali S.L. i slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka po Zakonu o proizvodnji i prometu droge. Od lica čiji su inicijali D.B. oduzet je nož i slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka na osnovu Zakona o oružju i municiji.

Željezne cijevi su izuzete tokom uviđaja.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje sankcionisali su dva prekršaja zbog posluživanja alkohola maloljetnim licima i četiri prekršaja zbog ometanja policijskih službenika u vršenju službene radnje. 

SRNA


Povezane vijesti

Trebinje: Dvoje zaposlenika dio pazara predavali na banku, dio ostavljali sebi

eTrebinje

„Odluka je jednoglasna“ Vučić poručio da će Srbija ujutru poslati zahtjev za VRAĆANJE VOJSKE NA KOSOVO

eTrebinje

Mediji: Kosovska policija “lovi” Srbe i puca na njih

eTrebinje

Policajci osumnjičeni da su oplačkali migrante: Oduzeli im 700 evra?

eTrebinje

“Evo za ovu kaznu” Snimio “čašćavanje” policajca i objavio na društvenim mrežama (VIDEO)

eTrebinje

Napali policajce u Ljubinju, jednom slomili šaku

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više