eTrebinje
Najnovije Video Trebinje

Trebinje u svečanom defileu za Republiku (VIDEO)

Izvor:

Fotografija:


Kilometarska kolona automobila okićenih zastavama prošla je danas uz zvuke sirena gradskim ulicama i prigradskim naseljima Trebinja –  obilježivši na ovaj način Dan Republike Srpske.

Svečani defile vozila za rođendan Srpske u Trebinju je već postao tradicija, a i ove godine u koloni koja slavi Republiku bilo je blizu hiljadu automobila.

Sa istim ciljem i porukama u koloni su zajedno – Trebinjci koji su je u ratu stvarali sa sugrađanima iz generacija koje iza sebe imaju manje rođendana od Republike.

„Slika govori više od riječi. Ovo je rođendan naše Republike. Prije svega, veliko hvala onima koji su ostavili svoje živote za Republiku Srpsku. Onda svima onima koji su je  stvarali, a isto tako i svima koji je danas stvaraju, ulažući i radeći za razvoj i Trebinja i Republike Srpske. Jedino jedinstveni i složni možemo postojati – za sva vremena“, poručio je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić koji danas bio u svečanoj koloni.

Regionalni odbor Boračkih organizacije istočne Hercegovine od 19 časova na platou ispred  Kuturnog centra organizuje koncert grupe Jandrino jato.

Tradicionalni vatromet, koji u slavu Dana Republike organizuje Gradska uprava, biće ispaljen sa Crkvine u 21 čas.

radiotrebinje.com


Povezane vijesti

Trebinje u svečanom defileu za Republiku (FOTO)

eTrebinje

Trebinje obilježava Dan Republike: Defile vozila u 15 časova

eTrebinje

Bil Gejts raspisao oglas u Srbiji

eTrebinje

ONI SU HEROJI REPUBLIKE SRPSKE Željka Cvijanović uručila ordene medicinarima, borcima protiv korone (FOTO)

eTrebinje

Trebinje obilježava Dan Republike Srpske

eTrebinje

Republika Srpska slavi 29. rođendan

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više