eTrebinje
Trebinje

UGIP Hercegovine: Vukanović plasira neistine i podvale u javnost

Izvor:

Fotografija:


Udruženje građana i privrede Hercegovine je ozbiljna organizacija koja se bavi strateškim pitanjima od interesa za privredu i narod Hercegovine, a ne napadima, izmišljotinama i neistinama, saopšteno je iz ovog udruženja.

Reagujući na navode poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojše Vukanovića da je na sastanku rukovodstva ovog udruženja Lazar Brković predložio Luki Petroviću i Iliji Tamindžiji da nađe ljude koji bi napali njega ili uznemiravali njegove roditelje u porodičnoj kući, iz Udruženja građana i privrede Hercegovina naglašavaju da je na posljednjoj sjednice Upravnog odbora Udruženja razgovarano o zaštiti ugleda javnih ličnosti od laži, ucjena i skrnavljenja svih djela koje Udruženje čini u interesu boljeg života u Hercegovini.

“U saopoštenju sa sjednice Upravnog odbora jasno je stavljeno do znanja da se neće dozvoliti rušenje ugleda, kako javnih ličnosti, tako i cijele Hercegovine koju želimo podići na nivo razvijenih regija. Dotični poslanik u javnosti opet plasira laži i podvale. Niko na sjednici nije spominjao metode zaštite ugleda javnih ličnosti, privrede i naroda Hercegovine od napada i izmišljotinja dotičnog poslanika kada se zna da ni Lazar Brković, ni Ilija Tamindžija nisu bili na sjednici Upravnog odbora jer nisu ni njegovi članovi”, ističe se u saopštenju.

Iz ovog udruženja pozivaju pravosudne organe Republike Srpske da “preduzmu zakonske mjere kako bi spriječili zlu namjeru daljih napada na sva dobra djela koja radi i koja će raditi Udruženje”.

“Još jednom postavljamo pitanje šta je cilj nedjela koja radi dotični narodni poslanik. Takođe, tražimo da javnosti odgovori i dostavi izvore svog finasansiranja iz kojih plaća sve svoje izgubljene sporove čiji iznosi daleko prevazilaze njegova realna primanja”, dodaje se u saopštenju.

Iz Udruženja privrede i naroda Hercegovine naglašavaju da su njihovi “ciljevi dijametralno suprotni od ciljeva dotičnog poslanika pa nema nikakve potrebe da se brine o svojoj ličnoj zaštiti od članova Udruženja, građana i privrede”.

“Članstvo Udruženja ne pripada društvenom kukolju i talogu u kome dotični poslanik nosi lidersku poziciju”, navodi se u saopštenju. 

SRNA


Povezane vijesti

PETROVIĆ: Pomoći svima koji zbog mjera prevencije ne mogu da rade, TRAŽITI ALTERNATIVE dok traje izolacija (AUDIO)

eTrebinje

UGIP: Više mjera i preporuka u cilju zaštite građana i privrede

eTrebinje

UGIP Hercegovina gradi kuću osmočlanoj porodici Makera iz Ljubinja

eTrebinje

UGIP Hercegovina: Na zlodjela crnogorskih vlasti odgovoriti slogom naroda s obje strane granica

eTrebinje

Zašto je UGIP odustao od rekonstrukcije Titove vile

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više