eTrebinje
Najnovije Trebinje

Taša, Srđo i prijatelji – S ljubavlju hrabrim srcima (Video)

Izvor: Moja Hercegovina

Fotografija: Moja Hercegovina


U okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu, a u sklopu projekta ”Sport, umjetnost i multukulturalnost ruše barijere”, Tamara Ijačić i Srđan Čučković, članovi Udruženja ”Sunce nam je zajedničko” priredili su koncert sa prijateljima, za prijatelje. Ovaj koncert produkt je višemjesečnih muzičkih radionica koje je vodio Milisav Sukonjica, profesor u Muzičkoj školi.

Muzikoterapija je efikasna kod rješavanja borjnih problema, a posebne rezultate daje u radi sa djecom i omladinom sa poteškoćama u razvoju. Profesor Milisav Sukonjica je, kroz projekat ”Sport, umjetnost i multikulturalnost ruše barijere”, kroz višemjesečne radionice priredio koncert koji su održali Tamara Ijačić, Srđan Čučković i prijatelji – Lazar Musić i Velibor Mrkajić. Krajni produkt ovih radionica je fascinantan, a članovi Udruženja ”Sunce nam je zajedničko” nastavljaju sa aktivnostima koje nas svaki put oduševe i dokažu da za ovu sjajnu djecu i omladinu nema granica.


Povezane vijesti

Danas televizijska emisija – centralni događaj humanitarne akcije “S ljubavlju hrabrim srcima”

eTrebinje

Srpska dobija prvu banku humanog mlijeka

eTrebinje

“S LJUBAVLJU HRABRIM SRCIMA” Za mrvice prikupljeno VIŠE OD MILION MARAKA

eTrebinje

ZA DNEVNE CENTRE U TREBINJU I BANJALUCI: Pozivima na humanitarni broj prikupljeno 46.100 KM

eTrebinje

S ljubavlju hrabrim srcima: Prikupljeno više od 170.000 KM

eTrebinje

Pozivom 1411 donirate novac za izgradnju dnevnih centara u Trebinju i Banjaluci

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više