eTrebinje
Moda i ljepota Zabava

Otkrivamo: Boja ruža za usne koja svima odgovara

Izvor:

Fotografija:

Headshot of beautiful Caucasian brunette posing in front of grey background. Beauty photography.

Većina žena se zasigurno uvijek najviše dvoume oko izbora boje ruža za usne, pogotovo danas kada svaki novi trend donosi nove boje i nijanse. Međutim, prema riječima make up stručnjaka postoji jedna boja ruža koja odgovara baš svima i što je najbolje aktuelna je u svakoj sezoni, neovisno od trenda.

Šminkeri su pronašli idealnu formulu. Svjetliji braon karmin, sa malom dozom roze boje pristaje baš svakom tenu i podtonu kože. Ovaj karmin daje dozu ženstvenosti i uklapa se uz bilo koji tip make up-a. Neupadljiv je, a dovoljno moćan da istakne usne na najbolji način. Ukoliko želite da izgledate senzualno i privlačno svakako izaberite ovu nijansu.

Ako prijateljici želite da poklonite nešto od šminke, sad znate sa kojom nijansom nema greške. Ove jeseni u trendu je šminkanje usana u ombre stilu, a to je ujedno i odličan trik da usne izgledaju vizuelno punije. Dakle, dovoljno je da rubove usana oivičite tamnijom braon nijansom i u trenu će usne dobiti zavodljivu punoću.

Povezane vijesti

Za masnu kožu: Savjeti kako da lice zablista bez suvišnog sjaja

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više