eTrebinje
Ostali sportovi Sport

KMF Leotar pobjedio ekipu Jahorine na Palama

Izvor: HercegSport

Fotografija: Loko Portal


U posljednjoj utakmici Prvog kla proljetnog dijela šampionata Prve futsal Lige RS grupa istok, večeras su fudbaleri Leotara na Palama pobijedili ekipu Jahorine rezultatom 5:4, poluvrijeme 2:2.

U utakmici prepunoj preokreta, oba rivala su bila u vođstvu a kasnije stizala prednost, Leotar je zasluženo došao do novih bodova i učvrstio se na prvom mjestu na tabeli.

Trostruki strijelac za Leotar je bio Lazar Zečević a po jednom su mrežu Jahorine zatresli Miljan Vico i Srđan Draškvić. Kod domaćina u listu strijelaca upisali su se Knežević dva te Košarac i Živković po jedan.

„Opravdali smo ulogu favorita iako smo za rivala imali odličnu ekipu Jahorine. Utakmica je bila neizvjesna ali smo pokazali da zašto smo na prvom mjestu. Moram da istaknem odličan prijem domaćina, fer i korektnu igru i odlično suđenje“, kaže za hercegsport trostruki strijelac Lazar Zečević.

Ovom pobjedom Leotar se učvrstio na prvom mjestu na tabeli sa 20 bodova, šest više od drugoplasiranog Ugljevika. U sljedećem kolu Leotar je domaćin ekipi Tanga sa Ilidže. KMF Nevesinje gostuje kod Jahorine a ekipa Ljubinja je domaćin KMF Brčko.

Izvor: HercegSport

 


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više