eTrebinje
Najnovije Trebinje

Izazvao saobraćajku pa pobjegao – U vozilu mu pronađene cigarete vrijedne 100.000 KM

Izvor: HercegovinaPress

Fotografija: HercegovinaPress


Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 02. jula 2021. godine, na magistralnom putu Trebinje – Ljubinje, u mjestu Кočela, grad Trebinje u teretnom vozilu marke „Mercedes“, tip „Vito“ pronašli i oduzeli 32.490 paklica cigareta različitih marki.

Naime, u mjestu Кočela nepoznato lice je izazvalo saobraćajnu nezgodu u kojoj su lica inicijala D.К. i B.К. zadobili tjelesne povrede nakon čega su prevežena u JZU Bolnica Trebinje, dok je vozač teretnog vozila napustio lice mjesta saobraćajne nezgode.

Izvršenim pretresom teretnog vozila pronađeno je i privremeno oduzeto 32.490 paklica cigareta različitih marki. Takođe, su izuzeti predmeti i tragovi koji će poslužiti u postupku dokazivanja krivičnih djela „Nedozvoljena trgovina“ i „Nepružanje pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nezgodi“.
Policijski službenici Policijske uprave Trebinje preduzimaju sve mjere i radnje kako bi pronašli vozača teretnog vozila.


Povezane vijesti

Kako je došlo do najveće zapljene kokaina u CG-Policajci se zapanjili kada su otkrili šta piše na pakovanjima švercovane droge! (FOTO)

eTrebinje

U Gacku zaplijenjene cigarete vrijedne oko 100.000 KM

eTrebinje

Na Deleuši uhapšen muškarac – Prevozio cigarete vrijedne 134.000 KM

eTrebinje

Rekordna zapljena kokaina u luci Ploče

eTrebinje

Na graničnom prelazu Ilino brdo zaplijenjeno 150 kilograma skanka, uhapšen vozač

eTrebinje

Zbog duga od 14.693 KM Bilećanin ostao bez automobila

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više