eTrebinje
Trebinje

PU Trebinje: Od počinioca prekršaja oduzeto vozilo

Izvor: Radio Trebinje

Fotografija: Ilustracija


Pripadnici trebinjske policije juče su oko 11,50 časova, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, izvršili kontrolu putničkog vozila marke „Opel“, kojim je upravljalo lice inicijala A.S. iz Trebinja. Kontrolom je utvrđeno da je isti upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita.

„Zbog gore navedenog prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od lica inicijala A.S. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu. Provjerom u službenim evidencijama, utvđeno je, da je navedeni višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 2.050,00 KM“, navedeno je u saopštenju PU Trebinje.


Povezane vijesti

PU Trebinje: Smanjiti zloupotrebu droga i povećati bezbjednost saobraćaja

eTrebinje

Detalji akcije u Trebinju: Policija zaustavila bjegunca, ali im je opet pobjegao

eTrebinje

Bilećanin ukrao Gačaninu pet krava, policija riješila slučaj

eTrebinje

Rasvjetljena paljevina auta u Trebinju

eTrebinje

HEROJSKI PODVIG POLICAJACA IZ NEVESINJA U zadnji tren spasili Slovenku koja se izgubila na skijanju

eTrebinje

Ukradena kapija škole u Petrovom polju

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više