eTrebinje
Najnovije Hercegovina

Bileća: Nema štrajka upozorenja, Vlada Srpske pokazala razumijevanje

Izvor:

Fotografija: Ilustracija


Sindikalna organizacija organa uprave opštine Bileća saopštila je da je odustala od najavljenog štrajka upozorenja, jer je apel koji su uputili naišao na razumijevanje Vlade, Sindikata uprave i Ministarstva finansija Republike Srpske.

„Ovim putem se zahvaljujemo na iskazanom razumijevanju za naše probleme, te se nadamo nastavku saradnje sa ovim institucijama, radi sistemskog rješavanja nagomilanih problema u našoj lokalnoj zajednici“, navodi se u saopštenju Sindikalne organizacije opštine Bileća.

Vlada Republike Srpske odlučila je da zaposlenima u opštini Bileća uplati dvije minimalne bruto plate, saopšteno je juče iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.


Povezane vijesti

Trebinju i Herceg Novom prijeti EKOLOŠKA BOMBA iz Bileće: Evo zašto je “Prečistač otpadnih voda” pred zatvaranjem

eTrebinje

U Bileći uskoro radovi na tri projekta iz pomoći Srbije

eTrebinje

Bileći 1.800.000 KM od Vlade Srbije za tri projekta

eTrebinje

Počela rekonstrukcija ulica u Bileći

eTrebinje

Bileća: Opština će imati najviše solarnih elektrana u Srpskoj

eTrebinje

„Srbi za Srbe“: Porodica Bratić iz Bileće uselila u novu kuću

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više