eTrebinje
Republika Srpska

Dodik kandidat za predsjednika RS, Cvijanovićeva želi u Predsjedništvo

Izvor: Nezavisne

Fotografija:


BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, će biti kandidat koalicije okupljene oko te stranke za predsjednika RS, dok će Željka Cvijanović, potpredsjednica SNSD-a, biti kandidatkinja za srpskog člana Predsjedništva BiH, saznaju “Nezavisne novine”.

Kako nam je potvrdio izvor iz vrha stranke, nosioci liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH će biti Nebojša Radmanović, Obren Petrović i Radovan Višković.

Takođe, saznajemo da će u banjalučkoj regiji za Narodnu skupštinu RS nosilac biti Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora stranke u Banjaluci.

U Banjaluci je danas održana sjednica Predsjedništva SNSD-a, kojoj je prisustvovao lider stranke Milorad Dodik.

Sjednici su priustvovali i potpredsjednici stranke Željka Cvijanović, Radovan Višković, Nebojša Radmanović, Nikola Špirić, generalni sekretar Luka Petrović, te ostali članovi Predsjedništva.

Nakon ove sjednice, u 16.00 časova u Gradišci biće održana sjednica Glavnog odbora stranke na kojoj će biti predstavljeni pojedinačni kandidati i kandidatske liste ove stranke za predstojeće opšte izbore.

Poslije sjednice Glavnog odbora biće održana konferencija za novinare.


Povezane vijesti

Lojalnost pod lupom: Ako uradi bilo šta mimo volje SNSD, Nešić leti iz fotelje

eTrebinje

SNSD, HDZ BiH i „osmorka“ će formirati vlast na nivou BiH

eTrebinje

SNSD i HDZ BiH nastavljaju partnerstvo na svim nivoima

eTrebinje

Stranka SNSD mijenja naziv, evo kako će se zvati

eTrebinje

SNSD podnio krivičnu prijavu protiv Vukanovića i Trivićeve

eTrebinje

Svešteniku u Crnoj Gori nije dopušteno da glasa u mantiji

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više