eTrebinje
Ostali sportovi Sport

U finalu trebinjske Olimpijade-Tina-Hrupjela

Izvor: HercegSport

Fotografija:


Finalisti ovogodišne Olimpijade u malom fudbalu Trebinje 2022. su ekipe Hrupjela i Tine.

Publika je ućivala u pravom prazniku futsala.

Epilog je to dva dijametralno suprotna meča.

U prvom duelu, pred oko 3000 gledalaca na tribinama stadiona Aleksandar Masleša sastali su se Gorica i Hrupjela.

Mudrom i strpljivom igrom fudbaleri Hrupjela su došli do vođstva od 2:0 u prvom poluvremenu. Slično je bilo i u drugom dijelu utakmice kada su fudbaleri Hrupjela poveli sa 4:0 a onda se dogodio prekid.

Razlog je kiša, palo je toliko da su se organizatori odlučili da sve presele u Sportsku dvoranu Miloš Mrdić. I u nastavku nastavka utakmice nije bilo dileme, konačan rezultat je bio 6:1 za hrupjela.

Drugi meč je donio izuzetno uzbudljiv duel koji je na kraju odlučen kazenim udarcima. Glavna ulica je preko Šešelja povela 1:0 a konačan rezultat postavlja Savo Andrić. pogledajte odlučujući kazneni udarac….

Pobjednika su odlučili kazneni udarci. U posljednjoj seriji Zečević promašuje za Glavnu ulicu a konačan rezultat postavlja Savo Andrić, – 5:4.

Finale se igra u petak.

Izvor: HercegSport


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više